:: A GIFT FOR SUPERKIDS FAMILY ::

Salam,

HARI ISTIMEWA yang di nanti sudah tiba.
Akhirnya tanggal 25July 2010 (AHAD) menjadi sejarah apabila saya dapat bersua-muka dengan mereka semua. Perkenalan yang hanye bermula dan blog, terus ke FB dan terus ke gathering bersama-same Superkids Family dan anak-anak mereka yg sesangat comel itu.

Memang tak terkata bestnye dan ternilai bile dpt berjumpe dengan ibu/bapa yg cekal dan tabah seperti mereka sume ni. Rasa macam sudah lame kenal, walaupun baru bersua. Mereka semuanye ramah mesra belaka.

Lieza memang sudah berniat untuk menghadiahkan product-product dari MAINACAKES untuk acara gathering mereka. Harap2 sume suke and enjoy the Choc Moist Cake, Tartles and Chocolate.

Moga berjumpa lagi di next gathering ye...


(Superkids Family yang sgt hapenning dan sporting)










(Choc Moist Cake With Ganache)
9'


(2 Set Compound Chocolate)
35 Pieces Each




2 Boxes Tartlets
Blueberry & Stawberry
30 Pieces Each
(Amani dh ambik 5pcs..hehhe)



Wsalam,
Lieza @ Mainacakes

6 comments:

Noina said...

thanks yek lieza..susah2 je buatkan semua untuk kami..sedap sangat..besday zul pun tak lama lagi..bleh la tempah kan..hehe..

Jiey^Mien said...

Time kasih banyak22222 lieza..
marbeles okeh!!!

Puteri Nuur At-Terawis said...

kek sedap!
tart sedap!

next time, kek cheese yer? :)

LiEza ALi said...
This comment has been removed by the author.
LiEza ALi said...

Slm Ina,Jiey and Put,

Sure bole. Next times cheesecake plk. Customer comments superb...hheh. Jgn lupe invite ekk

Puteri Nuur At-Terawis said...

teringinnya nak makan tart ni. haish..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...