:: DEBARAN TERASA SALINA & MAZUNI ::

Salam,


The day is come!!
Hari yang di tunggu dari bulan May till Nov. Bukan jer Salina & Mazuni berdebar tapi saya turut terasa debarannya, dek kerna kek 4 tier nih! Gayat rasenya menyusun bunga untuk kek 4 tier nih. takut je kalau-kalau yang tak diingini berlaku, maklum le lagipun kek nyer butter cream if fondant leh ampun lagi. 

100 kuntum cream fresh bunga rose di tempah untuk kek ni. Deliver ke PD Golf & Country Club pada 17Nov jam 1030am. Suasana mendung, berangin dan last-last hujan lebat!!!

Thanks Salina kerna memberi kepercayaan pada MainaCakes untuk turut menjayakan majlis perkahwinannya.










4 Tier Cake
Butter Cream | Fresh Cream Roses
Bottom 12' : Vanilla Butter Cake | Blueberry Filling
2nd Tier 10' : Orange Butter Cake | Lemon Filling
3rd Tier 8' : Choc Moist Cake | Ganache Filling
Top 6' : Rainbow Cake | Butter Cream Filling
F.O. C 50Pcs Cupcakes




.. Jom kite tengok pics di sekitar kawasan majlis ..
Tak sempat nak tunggu pengantin, hujan lebat

























... alhamdulillah selesai .....



Wsalam,
Lieza @ MainaCakes

1 comment:

Salina Maz said...

tq kak liza...tp sya kmpunan rase kek akk...habis 4 tgkt tu....huhuhu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...