Alhamdulilah, malam tadi saya meng'crepes lagi. Sampai jam 3am tau, sudah-sudah le kan sebab esoknya nak kerje lagi ... ZzzZzz. My 2nd and 3rd attempt crepes kali ini lebih gebu & montel dengan cream dan juga isi duriannya, insyallah berbaloi dengan harganya.
Crepes ni memang kena keep fridge ye if not masam jadi tempoyak pula. Tapi kalau nak simpan lame lagi dalam 1-2weeks, PLEASE KEEP FROZEN/BEKU.Time nak makan baru keluarkan di suhu bilik / Chiller biar crepes tu lembut sendiri then mamam ler sejuk-sejuk guarantee sedap macam ice-cream durian gitu. Tapi tak perlu di goreng ye,boleh terus makan. But for sure tak sampai 1jam pon boleh habis punyer dan tak cukup lagi, so tak perlu simpan beku lame-lame dalam fridge ... :-D
Seawal 7am dah ada customer, sis Roszaila Marjan pick up di rumah. Thanks ye.
So, pada sesiapa yang ingin mencube CREPES DUYAN ni cepat-cepat calling, whatsapp, sms, BBM (23B04CE7) or email (lisa_wjl@yahoo.com) bagai, sebab memang cepat habis dan terhangat di pasaran sekarang. Kalau dahulu pavlova, now crepes fever.
Ape2 pown kedua-duanya memang superb dan yummy sgt! Dan pavlova pon sampai sekarang non stop customer order. So, ape tunggu lagi, masih ade a few packets dalam fridge saya ... :) 1st comes 1st serve !!
.. Thanks To ..
Roszaila Marjan, Sban - 3 Packets
Yana, Tmn Satria - 2 Packets
Syikin Nasir, Seremban Jaya - 5 Packets
Fara Ain, Forest Height - 4 Packets
Sarah Mahadi, S2 - 1 packet
Fara Ain, Forest Height - 4 Packets
Sarah Mahadi, S2 - 1 packet
Khairul, Sban - 1 Packet
Ally CJ GLS, KLIA - 5 Packets
Zira Alliance Log - 2 Packets
Zira Alliance Log - 2 Packets
Nuur Cosmo, KLIA - 1 Packet
Azura U-Frt, KLIA - 1 Packet
Reen, LCCT - 1 Packet
Zul CJ GLS, KLIA - 1 Packet
Reen, LCCT - 1 Packet
Zul CJ GLS, KLIA - 1 Packet
Durian Crepes
Creamy Custard Cream
Durian Filling
6Pcs/Packet
Owner, MAINACAKES nak tayang muka jap... huhuhu...
kalau jumpe kat mane2 tegur ler
Tapi, ramai juga yang sudi tegur , " Ni kak Maina kek tu kan? "
Thanks, Salam Perkenalan saya ucapkan :)
Wsalam,
Lieza @ MainaCakes
No comments:
Post a Comment