:: CABUTAN BERTUAH LCS ::

Salam,




Terima Kasih pada tuan rumah Jiya di LittleColourShop yang sudi adekan contest ni.

Harap-harap dapat lah merasa hadiah gempak dari Jiya yer ... hehhe






Dimulakan dengan Bismillahirrohmannirrohim…
Assalamualaikum wat pengunjung Little Colour Shop *tak jawab doceee :P
LCS nak wat cabutan bertuah untuk akhir tahun 2011. Buat semua kastemer, pengunjung dan bukan pengunjung dialu2kan mengikuti cabutan bertuah Little Coour Shop. 10 orang yang bertuah akan dapat hadiah dari LCS. Hadiah takda la gempak… biasa2 jer… :D Pemenang: 10 orang bertuah Tarikh tutup: JUMAAT (21 Oct 2011)




Syarat2nya mudah sajok:
Linkkan blog ini ke blog korank... boleh pilih samada nak link gambar seperti...













Siap 2 pics lagi tau Jiya ..



atau Littlecolourshop (Tulisan sahaja)
Entrykan contest ini dan tagkan 3 geng kamceng tak kamceng korank :P
Tinggalkan link kontes korank kat komen entry ni yer... itu sajok.. mudahkan :D







So, jom ramai-ramai kite click kambing dan banner di atas serta tengok pelbagai menarik di LCS !!!



Sekarang saya nak tag rakan-rakan bakers yang same-same berjuang dalam dunia baking ni. Bukan 3 orang Jiya tapi 4 orang k .... hehhe





Thanks coz sudi share ilmu bersama-sama & saling tolong menolong sesame kite, moga terus sukcess k, luv u all.




1. ShaziCuppies -Shakinah Saad - Port Dickson


2. CCWL - Syima Zahari - Alor Setar


3. DLoveyMuffin - Ema Sarima - Seremban 2


4. SweetLittleThing - Kak Zai - Seremban







Wsalam,


Lieza @ Mainacakes

1 comment:

Jiya said...

salam kak liza...

kak.. pesal jiya x nampak link jiya kat tepi ker jiya tak nampak? *jelin2 akak... hehehe

nnti jiya wat penapisan peserta yg letak link tau :D letak lekasss ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...